Marknadens bästa behandling

Vi följer inte – Vi leder!

Hur går det till?

Vi åker ut vid två olika tillfällen. Det första tillfället utför vi tvätt och översyn/reparation. Det andra tillfället utför vi grundmålning, toppmålning tillsammans med vaxbehandling.

Tvätt

Med specialanpassade högtrycksmaskiner rengör vi taket ner i minsta por. Effektivt och skonsamt utan att undertaket kommer till skada. Detta sker helt utan kemikalier och endast kallt vatten används.

Översyn/Reparation

Vi kontrollerar taket. Vi byter och lagar trasiga takpannor, inspekterar nocken samt rengör hängrännor och stuprör. Efter optimal rengöring & översyn ser vi till att plocka undan och städa ordentligt efter oss.

Grundmålning

Nu är det dags att försegla taket och ge det ett aktivt skydd igen. Vid grundmålningen tränger färgen in i minsta por, förseglar pannorna och lämnar en fuktfri jämn yta. Det här är grunden för bästa slutresultat.

Toppmålning/Vaxbehandling

Sista steget i processen är toppmålningen. Här blandas färgen med det patenterade vaxet för att sedan utföra slutmålningen. Resultatet blir en extrem slitstark och fräsch yta som är 100% vattenavvisande och självrengörande.

Varför decatak?

CA 75% billigare än att byta tak

10 års garanti

Höjer värdet på huset

Estetisk – Set ut som nylagt

Ensamrätt på färg/vaxbehandling

ROT-avdrag gäller

Över 10 000 utförda tak

Vi bjuder på vaxbehandlingen

Enkelt smidigt snabbt

Miljövänligt

Före

Efter

Intresseanmälan

Decatak filmen hur går det till?

Våran takbehandling är framtagen på den senaste utvecklingen inom takrekonditionering för att täcka och aktivt skydda ditt tak
– Ett unikt koncept i Sverige.

UNIK VAXBEHANDLING – Bara hos Decatak AB

Vattenavvisande

Självrengörande

Diffusionöppen (andas)

Decatak Pärleffekt

Decatak – Starkast I branschen sedan 2006

Decataks färg är egenutvecklad med partnerföretag i Danmark samt Tyskland. Vi har ensamrätt på den patenterade färgen. Färgen skapar det mest omfattande skyddet på marknaden. Vaxbehandlingen är vi dessutom ensamma med och skapar en fantastisk karaktär som skyddar taket och motverkar mossa. Alltid 10 års garanti.

Unik
Vaxbehandling
Bara hos
Decatak AB

Var rädd om ditt gamla tak

Nyproducerade takpannor har oftast inte den kvalité som gamla pannor

Före

Tvätt & reparation

Målning & Vaxbehandling

Decatak – Ett smartare alternativ för ett grönare Sverige

Tillståndet för miljö och människor är allvarligt och i omställningen till ett hållbart samhälle har vi som företag en mycket viktig roll att spela. Var med och driv utvecklingen framåt! Att välja Decatak ska vara synonym med att göra ett bra miljöval.

Tillsammans stärker vi naturens röst och skapar förändring. Vi på Decatak drar vårt strå till stacken. Är du med oss?

Boka hembesök snabbt, enkelt och självklart gratis!

Fyll i dina uppgifter nedan så kommer en av våra besiktningsmän kontakta dig inom kort. Du kan även nå närmaste kontor genom kontaktsidan eller längst ner på sidan.

Kontaktuppgifter