Skip to main content
Om Decatak

Vi är stolta över att vara pionjärer inom takmålning i Sverige. Decatak grundades 2006 i Huskvarna och har sedan dess varit en banbrytare inom branschen. Vi introducerade metoden att tvätta och måla tak för den svenska marknaden som det första företaget i Sverige 2006. Vår grundare förde med sig den innovativa metoden för takbehandling, som utvecklats i Tyskland.

Idag har vi vårt huvudkontor i Huskvarna och har expanderat över hela landet med nio kontor, från Malmö i söder till Dalarna i norr. Vi fortsätter att vara ledande inom takmålning och strävar efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder.

Med över 150 medarbetare under högsäsong och en imponerande kapacitet att genomföra över 2000 takmålningar varje år, har Decatak etablerat sig som det största företaget inom takmålning i Sverige. När du väljer Decatak kan du vara trygg i vetskapen om att du samarbetar med ett pålitligt företag som sätter kunden i fokus.

Decatak AB ingår sedan 2023 i Rema-gruppen som är en ledande svensk helhetsleverantör av fastighetstjänster som främst vårdar och underhåller fastigheters yttre skals olika beståndsdelar.

Sveriges största företag inom takmålning

Med positionen som störst i branschen kan du vara säker på att vi har erfarenhet och rätt kompetens att hantera ditt takprojekt på ett professionellt sätt. Med Decas unika färg och patenterad vaxbehandling, kan vi alltid hålla en garanti på 10 år.

Vad är en branschvinnare?

Högsta Kreditvärdighet

Decatak AB har förtjänat högsta kreditvärdighet via Bisnode.

Godkända av Villaägarna

Vi är kvalitetssäkrade och godkända av Villaägarnas Riksförbund.

Nöjda kunder!

Med betyg 4,7 av 5 enligt oberoende omdömessajt.