Om oss

Välkommen in till oss!

Decatak grundades för 15 år sedan i Huskvarna, där vi än idag har vårat huvudkontor. Sedan start har vi växt, och vad vi har växt. Idag består Decatak av 9 kontor från Malmö i syd till Uppsala norr, över 68 anställda under högsäsong och producerar över 1500 takmålningar varje år.

Decatak har sedan 2006 växt organiskt till att idag vara Nordens ledande företag inom takmålning. Anledningen till detta är vår långa erfarenhet i branschen, vår starka ekonomiska ställning och viktigast av allt våra nöjda kunder.

Edis Terzic, Verkställande Direktör

Vi på Decatak är stolta över att ha skapat en hel marknad för ett ”grönare Sverige” med vårt koncept. Mest stolt är jag över att vi efter 15 år fortfarande fortsätter leda utvecklingen och driva förändring i branschen.

Som originalet i branschen är det viktigt för oss att vi fortsätter vara kundens självklara och mest trygga val. Det återspeglar sig i siffrorna och vi har en stadig tillväxttakt på över 20% per år tack vare medvetna kunder som inte nöjer sig med något annat än det bästa. Vi har vår historik med nöjda kunder och vår starka ekonomiska ställning i ryggen vilket gör att vi fortsatt är kundens självklara val.

Allt det styrks bl.a. utav vår AAA-märkning utav kreditbedömningsbolaget Bisnode, våra 18 år i branschen och vårt kundbetyg på 4.7/5.0 på reco.se som visar helheten.

När vi blir anlitade så vet våra kunder att de får en riktig 10-årsgaranti då vi har lämnat vår första garanti till en annan kund för 18 år sedan och alltid hållit vad vi lovat.  

Vi växer och som vi växer! Under tillväxt är det enkelt att glömma bort sin identitet och kärnan i ens verksamhet men vi gör allt för att inte glömma bort hållbarhet och miljön. Hållbarhet är nämligen det ord som genomsyrar vårt företag och vi kommer jobba vidare på fler lösningar mot en mer hållbar framtid. Just detta gör mig extra stolt över att arbeta på Decatak och Decasol, hållbarhet kommer vara det ledord som driver vårt företag framåt.

Läs hela texten →

Under min tid har vi förvärvat en ny fastighet till huvudkontoret som passar verksamheten och vårt ledord väldigt bra. Fastigheten är en energieffektiv industrifastighet som skapar nya möjligheter för vår verksamhet. Ett exempel är att vi jobbar med större lager för att minska på transportkostnader och självklart har vi monterat solceller på taket via vårt dotterbolag DecaSol AB. Dessutom har vi satsat på lokala kontor i många utav våra verksamhetsområden för att leverera den så viktiga lokala kontakten för dig som kund. T.ex. har vi ett helt nytt kontor och lager i Helsingborg och i södra Stockholm.

I vår familjeägda koncern med Decatak, Badhuset i Jönköping, Huskvarna Hem, Huskvarna Entreprenad, Cincec och DecaSol jobbar vi vidare med våra mål och varje bolag har sin funktion när vi jobbar mot dessa. Cincec AB som har servat och sålt maskiner i över 30 år ser fortsatt till att vi inte har några driftstopp i verksamheten.

Mest stolt över 2021 är att vi äntligen tog vårt ansvar mot kunderna och startade upp vårt solcellsbolag DecaSol AB. Uppstarten gjorde vi tillsammans med Daniel som jag vågar påstå är Sveriges bästa solcellsmontör. Solcellsbranschen är relativt ny och då vi vet hur man beter sig i en ny marknad så kände vi att det är självklart att vi ska vara med och erbjuda marknaden ett tryggt alternativ.

Många sätter solceller på sina tak utan att ha besiktigat om dessa håller under solcellernas livslängd. Vi erbjuder en komplett tjänst där vi besiktigar taket och ger kunden rätt råd och åtgärd. Ibland behöver man inte göra något med taket men för det mesta så behöver man behandla eller byta ut taket. Vi hjälper till med hela processen och erbjuder EN kontakt med ETT företag genom hela processen för ett tryggare, mer miljövänligt och bättre alternativ.   

Om någon mot förmodan har missat den röda tråden i mitt VD-ord så kommer här en till ledtråd i det avslutande stycket: Vi kommer fortsätta donera och stötta Naturskyddsföreningen då vi under 2020 och 2021 donerat ca 200.000 kr och är en utan deras största bidragsgivare. Under 2022 kommer vi för varje utförd takmålning plantera ett träd i vårt egna initiativ ”måla för miljön”. Det är så vi gör skillnad, hur gör ni? 

Edis Terzic 
Verkställande Direktör 

Dölj texten

Decatak – Ett självklart val!

Vi har genom åren fått exceptionella utmärkelser som vi är mycket stolta över. Allt från årets gasellbolag till högsta kreditvärdighet. Vi är ett rekommenderat företag av oberoende institut med högsta betyg från kunder.

Vi som jobbar på Decatak

Fredrik Murray
Kundansvarig

fredrik@decatak.se

Martin Kronqvist
Kundansvarig

martin@decatak.se

Sebastian Lunsjö
Kundansvarig

sebastian@decatak.se

Calle Lilja
Kundansvarig

calle@decatak.se

Alexander Svenberg
Kundansvarig

alexander@decasol.se

Nour Reda
Kundansvarig

nour@decatak.se

Helen Martinovski
Kundtjänst

helen@decatak.se

Zandra Andersson
Kundansvarig

zandra@decatak.se

Simon Murray
Kundansvarig

simon@decatak.se

Daniel Ljungskog
Kundansvarig

daniel@decatak.se

Pelle Bergsten
Kundansvarig

pelle@decatak.se.

Bajro Gusinac
Kundansvarig

bajro@decatak.se

Edis Terzic
Verkställande Direktör

edis@decatak.se

Lina Olin
Marknad

lina@decatak.se

Madelene Jacobsson
Ekonomi

madde@decatak.se

Lejla Simeunovic
Ekonomi

lejla@decatak.se

Daniel Murray
Produktionsledare

daniel@decasol.se

Jan Goz
Produktionsledare

can@decatak.se

Andrea Kalman
Ekonomi

andrea@decatak.se

Hilal Reda
Produktionsledare

hilal@decatak.se

Eyup Suvakci
Regionansvarig Skåne

eyup@decatak.se

Manfred
produktionschef

info@decatak.se

Cem Goz
Soltekniker

cem@decasol.se

.