Välkommen in till oss!

Decatak grundades för 15 år sedan i Huskvarna, där vi än idag har vårat huvudkontor. Sedan start har vi växt, och vad vi har växt. Idag består Decatak av 9 kontor från Malmö i syd till Uppsala norr, över 68 anställda under högsäsong och producerar över 1500 takmålningar varje år.

Decatak har sedan 2006 växt organiskt till att idag vara Nordens ledande företag inom takmålning. Anledningen till detta är vår långa erfarenhet i branschen, vår starka ekonomiska ställning och viktigast av allt våra nöjda kunder.

Edis Terzic, Verkställande Direktör

Vill man anlita en trygg och seriös takvårdsfirma så är vi alltid kundernas första val.”

Det känns skönt att kunna lämna en 10-års garanti och veta att kunden vet att vi lämnade vår första garanti till en annan kund för 15 år sedan och att vi alltid har hållit vad vi lovat

Hållbarhet är nämligen det ord som genomsyrar vårt företag och vi kommer jobba vidare på fler lösningar mot en mer hållbar framtid. Just detta gör mig extra stolt över att arbeta på Decatak och hållbarhet kommer vara det ledord som driver vårt företag framåt.

Läs hela texten →

TEXT EFTER

Dölj texten

Decatak – Ett självklart val!

Decatak är en trygghet för kunden. Vi har i över 14 år arbetat korrekt och genom åren fått fina utmärkelser samt betyg som vi är mycket stolta över. Vi är ett rekommenderat företag av oberoende institut med högsta betyg från kunder.