Skip to main content

Decatak Örebro

Experter på taktvätt i Örebro

Vi utför taktvätt och takmålning i hela Örebro län. Decatak grundades 2006 och sedan dess målat över 16,000 tak och har idag lokala kontor runtom i Sverige. Varmt välkommen till oss på Decatak.

INTRESSEANMÄLAN

Sveriges nöjdaste kunder

Ditt tak är en viktig del av din bostad och Decatak vill alltid att du som kund ska vara trygg i ditt val. För att underlätta, visar vi ofta upp våra nöjda kunder. Sedan 2006 har vi fått äran att måla över 16000 tak, så låt oss hjälpa er också.

Boka kostnadsfri besiktning

Fördelar med att måla taket

Genom att löpande underhålla sitt tak genom att utföra en taktvätt för att få bort smuts och mossa och sedan utför en takmålning så förlänger du livslängden på ditt tak med upp till 25 år!

Spara 75% jämfört med ett takbyte
Miljövänligt – endast kallt vatten
Alltid 10 års garanti
ROT-avdrag gäller
Ser ut som nytt!

SOLCELLER FRÅN DECASOL

Decasol levererar och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och lantbrukare.

Tryggheten ligger i att vi alltid kontrollerar taket innan vi monterar solceller.

Vi blev mycket nöjda med Decataks arbete. Personalen är trevlig och korrekta. Decatak utförde tvätt, takbehandling och målning. Efter utfört arbete städade dom undan med mycket gott resultat. Även grannarna var imponerade gällande det professionella arbetet.

Thomas W.Kund, Decatak

Smidigt skött då vi behövde få taket fixat innan installation av solceller. Kändes också prisvärt speciellt då våra pannor och papp var i bra skick (förutom då ytan på pannorna...). Tog ca 2 veckor från första kontakt till klart.

Oskar B.Kund, Decatak

Mötet med företaget var positivt. Svarade snabbt på mail o telefonsamtal. Företaget kom snabbt ut o besiktigade taket o en vecka senare var taket tvättat o målat. Vi är supernöjda. Taket ser ut som nytt trots att det snart är 40 år.

Börje G.Kund, Decatak

Positivt bemötande från start. Det som lovades uppfyllde Decatak också. Att få ett mossfritt tak utan att förstöra miljön var det som gick mig till beslut. Du har jag klart vatten i vattentunnorna. Med vart i färgen tror jag på lång hållbarhet - dom det utlovats.

Nancy E.Kund, Decatak

Högsta Kreditvärdighet

Decatak AB har förtjänat högsta kreditvärdighet via Bisnode.

Godkända av Villaägarna

Vi är kvalitetssäkrade och godkända av Villaägarnas Riksförbund.

Nöjda kunder!

Med betyg 4,7 av 5 enligt oberoende omdömessida

Hur går det till?

Se vår film som beskriver processen.

Taktvätt Örebro

Här hitta du några av de platser i Örebro där vi på Decatak är verksamma. Om du har frågor kan du nå oss direkt på info@decatak.se eller ring oss på 010-300 11 01. Varmt välkomna till Decatak.

Boka kostnadsfri besiktning

Karlskoga

Kontakt oss för att veta mer om taktvättning och takmålning i Karlskoga.

Kumla

Vi berättar gärna mer om våra takprojekt i Kumla.

Höjer värdet på huset

Målning av taket får taket att se nytt ut och höjer värdet på din fastighet.

ROT-avdrag gäller

ROT-avdrag gäller för våra takbehandlingar

Miljövänligt

Vårt team på Decatak använder endast kallt vatten och färgen är helt utan miljöfarliga kemikalier.

Taktvätt och takmålning ger starkt & långvarigt skydd

Efter vi genomfört taktvätt och takmålning på din fastighet minskar takpannans uppsugningsförmåga med upp till hela 94%. Tack vare vår unika och patenterade vax skapas en vattenavvisande yta. Föroreningar och surt regn rinner bara av taket – vilket ger ditt tak ett permanent skydd i många år.

Äldre pannor har ofta bätte kvalité än nya.

Efter många år försvinner ytskiktet på takpannan, vilket gör den mottaglig för fukt. Vilket gör att smuts, mossa, lav, och föroreningar tränger in och gör att taket ser gammalt och slitet ut. Faktum är att takpannorna är starka nog för ett mycket längre liv, så var rädd om ditt gamla tegeltak. Majoriteten av äldre tak behöver inte ens bytas ut.

Kostnadsfri besiktning

Inför en taktvätt åker vi på Decatak ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom takets skick för att se om det är möjligt att utföra en takmålning.

Du kommer få råd om eventuella åtgärder som krävs innan vi utför tvätt och takmålning av ditt tak. Har du frågor om takmålning eller solcellsanläggning på ditt tak så är du varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss.

Boka besiktning av ditt tak här!

Vanliga Frågor & Svar

Hur går det till?

Vårt team på Decatak åker ut vid två olika tillfällen.

  1. Vi utför vi tvätt och översyn/reparation vid det första tillfället.
  2. Vid det andra tillfället utför vi grundmålning, toppmålning tillsammans med vaxbehandling.Läs mer om vår behandling

Hur begär jag en offert för takmålning?

Innan vi lämnar en offert börjar vi alltid med ett möte där vi  gör en noggrann besiktning av taket. Vi undersöker fastighetens förutsättningar för en takmålning, där undertak, läkt och takets allmänna skick kontrolleras.

Kontakta oss för att boka en kostnadsfri besiktning:

Vad är kostnaden för takmålning?

Kostnaden för takmålning kan variera beroende på faktorer som takets storlek, typ av tak och takets nuvarande skick. Det är alltid en bra idé att be om en offert och det kan vårt team på Decatak bistå med för att få en mer exakt uppskattning av kostnaden för takmålning i ditt specifika fall. Det är också viktigt att tänka på att takmålning kan vara en kostnadseffektiv investering, eftersom det kan förbättra takets utseende och förlänga dess livslängd, vilket kan spara pengar på lång sikt.

När Decatak målar taket, hur går det till?

Efter taket är rengjort börjar vi med en grundmålning av taket och avslutar med en toppmålning tillsammans med en gedigen vaxbehandling.

Läs mer om våra behandlingar här.
Om du har andra frågor eller funderingar kan du ta kontakt med vårt team via info@decatak.se eller ringa 010-300 11 01. Varmt välkommen till Decatak.

Kan jag använda ROT-avdrag för min takmålning?

Ja, de som äger fastigheten har rätt till 50 000 kr i avdrag per person och år. Få mer information här

Kontakta Calle för kostnadsfri rådgivning!

Adress:
Dialoggatan 5
703 74 Örebro

Kontakt