Skip to main content

Taktvätt Uppsala

Experter på taktvätt och takmålning i Uppsala

Taktvätt och takmålning av vårt team på Decatak levereras i hela Uppsala län. Decatak är branschgrundare inom takmålning och verksamheten startade 2006.

Är idag branschledande inom taktvättning och takmålning och har genomfört över 16,000 taktvättningar och takmålningar runtom Sverige med landets nöjdaste kunder som följd. Vi hjälpa våra kunder i region Uppsala få bästa möjliga service och upplevelse.

Varmt välkommen till oss på Decatak.

INTRESSEANMÄLAN

Uppsala och Sveriges nöjdaste kunder

Taket är en av de viktigaste delarna på din bostad, och vi på Decatak vill alltid att du som kund ska känna dig trygg innan vi påbörjar vår behandling. Det är därför vi lyfter fram våra nöjda kunder för att upplysa om vårt fokus på kvalitet i våra leveranser. Sedan 2006 har vi kunnat genomföra över 16,000 takbehandlingar, så låt vårt team hjälpa dig också.

FLER KUNDCASE

Höjer värdet på fastigheten

Decatak har en takvättsbehandling som höjer värdet på din bostad och får taket att se som nytt ut.

ROT-avdrag gäller

Det gäller också ROT-avdrag för alla våra behandlingar.

Miljövänlig takbehandling

Vi på Decatak använder vår patenterade och miljövänliga färg framtagen unikt för våra typer av behandlingar.

Taktvätt och takmålning ger starkt & långvarigt skydd

Efter vi genomfört taktvätt och takmålning på din fastighet minskar takpannans uppsugningsförmåga med upp till hela 94%. Tack vare vår unika och patenterade färg skapas en vattenavvisande och självrenande effekt. Föroreningar och surt regn rinner bara av taket – vilket ger ditt tak ett permanent skydd i många år.

INTRESSEANMÄLAN

Decatak Uppsala

E-post: info@decatak.se
Kontor: 018-13 13 46

Vardag: 08:00 – 17:00

INTRESSEANMÄLAN

Äldre pannor har ofta bätte kvalité än nya.

Efter många år försvinner ytskiktet på takpannan, vilket gör den mottaglig för fukt. Vilket gör att smuts, mossa, lav, och föroreningar tränger in och gör att taket ser gammalt och slitet ut. Faktum är att takpannorna är starka nog för ett mycket längre liv, så var rädd om ditt gamla tegeltak. Majoriteten av äldre tak behöver inte ens bytas ut.

Kostnadsfri besiktning gäller

Inför en taktvätt i region Uppsala åker vår besiktningspersonal ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom taket skick för att se om det är möjligt att utföra en takmålning. Vårt team på Decatak kommer sedan att ge dig råd och eventuella åtgärder som krävs innan vi utför taktvätt och takmålning av ditt tak. Har du frågor om takmålning eller solcellsanläggning på ditt tak så är du varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss via telefon eller mail.

SOLCELLER FRÅN DECASOL

Decasol levererar och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och lantbrukare.

Tryggheten ligger i att vi alltid kontrollerar taket innan vi monterar solceller. Det är viktigt att taket ska hålla i minst 25 år – Vi på Deca garanterar att dessa förutsättningar finns.

Vanliga Frågor & Svar

Hur ser processen ut?

Vårt team på Decatak åker ut vid två olika tillfällen. Det första tillfället utför vi tvätt och översyn/reparation. Det andra tillfället utför vi grundmålning, toppmålning tillsammans med vaxbehandling. Läs mer om vår behandling

Hur går er besiktning till?

Inför en taktvätt åker Decatak ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom taket skick för att se om det är möjligt att utföra en takmålning. Vårt team på Decatak kommer sedan att ge dig råd och eventuella åtgärder som krävs innan vi utför tvätt och takmålning av ditt tak. Har du frågor om takmålning eller solcellsanläggning på ditt tak så är du varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss via telefon eller mail.

Vilka områden i Uppsala län finns Decatak?

  • Enköping.
  • Heby.
  • Håbo.
  • Knivsta.
  • Tierp.
  • Uppsala.
  • Älvkarleby.
  • Östhammar.

Kontakta Nour för kostnadsfri rådgivning!

Kontakt