Nordens ledande inom takmålning

Decatak system och metoder för takmålning grundar sig på den senaste forskningen inom takrekonditionering. Vi använder endast patenterade och förstklassiga produkter som aktivt skyddar ditt tak.

Hur går det till?

Vi åker ut vid två olika tillfällen. Det första tillfället utför vi tvätt och översyn/reparation. Det andra tillfället utför vi grundmålning, toppmålning tillsammans med vaxbehandling.

Första tillfället – Inte väderberoende

Tvätt

Med specialanpassade högtrycksmaskiner rengör vi taket ner i minsta por. Effektivt och skonsamt utan att undertaket kommer till skada. Detta sker helt utan kemikalier och endast kallt vatten används. Marknadens bästa och mest omfattade tvätt.

Översyn/Reparation

Vi kontrollerar taket. Vi byter och lagar trasiga takpannor, inspekterar nocken samt rengör hängrännor och stuprör. Efter optimal rengöring & översyn ser vi till att plocka undan och städa ordentligt efter oss.

Andra tillfället – Väderberoende

Grundmålning

Nu är det dags att försegla taket och ge det ett aktivt skydd igen. Vid grundmålningen tränger färgen in i minsta por, förseglar pannorna och lämnar en fuktfri jämn yta. Det här är grunden för bästa slutresultat. Detta motverkar tillväxt av mossa, svamp, alger men hindrar framförallt vattnet från att sugas upp av takpannorna.

Toppmålning/Vaxbehandling

Sista steget i processen är toppmålningen. Här blandas färgen med det patenterade vaxet för att sedan utföra slutmålningen. Resultatet blir en extrem slitstark och fräsch yta som är 100% vattenavvisande och självrengörande. Taket är väderbeständigt.

Decatak
filmen
hur går det till?

Se vår film som beskriver hela processen.

Unik Vaxbehandling bara hos Decatak

Vattenavvisande

Självrengörande

Diffusionöppen

Decatak Pärleffekt

Patenterad takfärg och vaxbehandling

Decataks färg är egenutvecklad med partnerföretag i Danmark samt Tyskland. Vi har ensamrätt på den patenterade färgen. Färgen skapar det mest omfattande skyddet på marknaden. Vaxbehandlingen är vi dessutom ensamma med och skapar en fantastisk karaktär som skyddar taket och motverkar mossa. Alltid 10 års garanti.

Var rädd om ditt gamla tak

Nyproducerade takpannor har oftast inte den kvalité som gamla pannor

Före

Tvätt & reparation

Målning & Vaxbehandling

Takbehandling ger starkt & långvarigt skydd

Efter vi tvättat och målat taket minskar takpannans uppsugningsförmåga med hela 94%.

Tack vare våran unika och patenterade färg skapas en vattenavvisande och självrenande effekt. Föroreningar och surt regn kommer bara rinna av taket – vilket ger ditt tak ett permanent skydd i många år framåt.

VARFÖR DECATAK?

  • Spara 75% jämfört med takbyte
  • Över 25 års erfarenhet
  • Behandlat över 12 000 tak
  • Alltid 10 års garanti
  • Patenterad färg/vaxbehandling
  • Miljövänlig färg
  • Vaxbehandling ingår
  • Enkelt, smidigt och snabbt