Skip to main content

Decatak Södermanland

Experter på taktvätt och takmålning i region Södermanland

Låt Decatak utföra taktvätt och takmålning i Södermanland med omnejd. Decatak är branschgrundare inom takmålning och verksamheten startade 2006. Idag är vi ledande inom taktvättning och takmålning och har genomfört över 16,000 taktvättningar och takmålningar runtom Sverige med landets nöjdaste kunder som följd.

INTRESSEANMÄLAN

Södermanland och Sveriges nöjdaste kunder

Vikten av ett tak kan sällan överskattas som att vara en av de viktigaste delarna på din bostad, och vi på Decatak vill alltid att du som kund ska känna dig trygg innan vi påbörjar vår behandling. Det är därför vi lyfter fram våra nöjda kunder för att upplysa om vårt fokus på kvalitet i våra leveranser. Sedan 2006 har vi kunnat genomföra över 16,000 takbehandlingar, så låt vårt team hjälpa dig också.

FLER KUNDCASE

Förbättrar värdet på fastigheten

Decatak erbjuder en takvättsbehandling som höjer värdet på din bostad och får taket att se som nytt ut.

ROT-avdrag gäller

Det gäller också ROT-avdrag för alla våra behandlingar.

Miljövänlig takbehandling

Vi på Decatak använder vår egna, patenterade och miljövänliga färg framtagen unikt för våra typer av behandlingar.

Taktvätt och takmålning ger starkt & långvarigt skydd

Efter vi genomfört taktvätt och takmålning på din fastighet minskar takpannans uppsugningsförmåga med upp till hela 94%. Tack vare vår unika och patenterade färg skapas en vattenavvisande och självrenande effekt. Föroreningar och surt regn rinner bara av taket – vilket ger ditt tak ett permanent skydd i många år.

Decatak Södermanland

E-post: info@decatak.se
Kontor: 010-300 11 01

INTRESSEANMÄLAN

Äldre pannor har ofta bätte kvalité än nya.

Efter många år försvinner ytskiktet på takpannan, vilket gör den mottaglig för fukt. Vilket gör att smuts, mossa, lav, och föroreningar tränger in och gör att taket ser gammalt och slitet ut. Faktum är att takpannorna är starka nog för ett mycket längre liv, så var rädd om ditt gamla tegeltak. Majoriteten av äldre tak behöver inte ens bytas ut.

Kostnadsfri besiktning för ditt tak

Inför en taktvätt i Södermanland åker vår besiktningspersonal ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom taket skick för att se om det är möjligt att utföra en takmålning. Vårt team på Decatak kommer sedan att ge dig råd och eventuella åtgärder som krävs innan vi utför taktvätt och takmålning av ditt tak. Har du frågor om takmålning eller solcellsanläggning på ditt tak så är du varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss via telefon eller mail.

Vanliga Frågor & Svar om Takbehandling

Hur ser processen ut?

Vårt team på Decatak åker ut vid två olika tillfällen. Det första tillfället utför vi tvätt och översyn/reparation. Det andra tillfället utför vi grundmålning, toppmålning tillsammans med vaxbehandling. Läs mer om vår behandling

Hur går er besiktning till?

Inför en taktvätt åker Decatak ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom taket skick för att se om det är möjligt att utföra en takmålning. Vårt team på Decatak kommer sedan att ge dig råd och eventuella åtgärder som krävs innan vi utför tvätt och takmålning av ditt tak. Har du frågor om takmålning eller solcellsanläggning på ditt tak så är du varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss via telefon eller mail.

När Decatak målar taket, hur går det till?

Vi på Decatak åker ut vid två olika tillfällen när vi skap måla ditt tak. Det första tillfället utför vi tvätt och översyn/reparation, och vi det andra tillfället utför vårt team på Decatak en grundmålning av taket samt toppmålning tillsammans med en gedigen vaxbehandling. Läs mer om våra behandlingar här. Om du har andra frågor eller funderingar kan du ta kontakt med vårt team via info@decatak.se eller ringa 036 13 29 09. Varmt välkommen till Decatak.