Skip to main content

Decatak Kronobergs län

Experter på taktvätt

Vi utför taktvätt och takmålning i hela region Kronoberg. Decatak grundades 2006 i Huskvarna och har sedan dess behandlat över 16,000 tak.
Varmt välkommen till oss på Decatak.

INTRESSEANMÄLAN

Sveriges nöjdaste kunder

Ditt tak är en viktig del av din bostad och Decatak vill alltid att du som kund ska vara trygg i ditt val. För att underlätta, visar vi gärna upp våra nöjda kunder. Sedan 2006 har vi fått äran att måla över 16000 tak, så låt oss hjälpa er också.

Fördelar med att måla taket

Genom att löpande underhålla sitt tak genom att utföra en taktvätt för att få bort smuts och mossa och sedan utför en takmålning så förlänger du livslängden på ditt tak med upp till 25 år!

Miljövänligt – endast kallt vatten
Alltid 10 års garanti
ROT-avdrag gäller
Spara 75% jämfört med ett takbyte
Ser ut som nytt!

Vi blev mycket nöjda med Decataks arbete. Personalen är trevlig och korrekta. Decatak utförde tvätt, takbehandling och målning. Efter utfört arbete städade dom undan med mycket gott resultat. Även grannarna var imponerade gällande det professionella arbetet.

Thomas W.Kund, Decatak

Smidigt skött då vi behövde få taket fixat innan installation av solceller. Kändes också prisvärt speciellt då våra pannor och papp var i bra skick (förutom då ytan på pannorna...). Tog ca 2 veckor från första kontakt till klart.

Oskar B.Kund, Decatak

Mötet med företaget var positivt. Svarade snabbt på mail o telefonsamtal. Företaget kom snabbt ut o besiktigade taket o en vecka senare var taket tvättat o målat. Vi är supernöjda. Taket ser ut som nytt trots att det snart är 40 år.

Börje G.Kund, Decatak

Positivt bemötande från start. Det som lovades uppfyllde Decatak också. Att få ett mossfritt tak utan att förstöra miljön var det som gick mig till beslut. Du har jag klart vatten i vattentunnorna. Med vart i färgen tror jag på lång hållbarhet - dom det utlovats.

Nancy E.Kund, Decatak

Högsta Kreditvärdighet

Decatak AB har förtjänat högsta kreditvärdighet via Bisnode.

Godkända av Villaägarna

Vi är kvalitetssäkrade och godkända av Villaägarnas Riksförbund.

Nöjda kunder

Hur går det till?

Se vår film som beskriver processen.

Taktvätt Kronoberg

Här hitta du några av de platser i Kronobergs län där vi på Decatak är verksamma.

Om du har frågor kan du nå oss direkt på
info@decatak.se eller ring oss på 0370-12550

Växjö

Kontakta oss för att veta mer om taktvättning och takmålning i Växjö.

Alvesta

Här är några av våra kunder i Alvesta

Ljungby

Vi berättar gärna mer om våra takprojekt i Ljungby.

Höjer värdet på huset

Decatak har tagit fram en takbehandling höjer värdet på din fastighet och får taket att se nytt ut.

ROT-avdrag gäller

ROT-avdrag gäller för våra behandlingar.

Miljövänligt

Vi på Decatak använder endast kallt vatten och vår patenterade och miljövänliga färg.

Taktvätt och takmålning ger starkt & långvarigt skydd

Efter vi genomfört taktvätt och takmålning på din fastighet minskar takpannans uppsugningsförmåga med upp till hela 94%. Tack vare vår unika och patenterade färg skapas en vattenavvisande och självrenande effekt. Föroreningar och surt regn rinner bara av taket – vilket ger ditt tak ett permanent skydd i många år.

Äldre pannor har ofta bätte kvalité än nya.

Efter många år försvinner ytskiktet på takpannan, vilket gör den mottaglig för fukt. Vilket gör att smuts, mossa, lav, och föroreningar tränger in och gör att taket ser gammalt och slitet ut. Faktum är att takpannorna är starka nog för ett mycket längre liv, så var rädd om ditt gamla tegeltak. Majoriteten av äldre tak behöver inte ens bytas ut.

Kostnadsfri besiktning

Inför en takbehandling åker Decatak ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom takets skick för att se om det är möjligt att utföra en takmålning. Du kommer sedan att få råd och eventuella åtgärder som krävs innan vi utför tvätt och takmålning av ditt tak.

Har du frågor om takmålning eller solcellsanläggning på ditt tak så är du varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss.

Boka besiktning redan idag!

Vanliga Frågor & Svar

Hur ser processen ut?

Vårt team på Decatak åker ut vid två olika tillfällen. Det första tillfället utför vi tvätt och översyn/reparation. Det andra tillfället utför vi grundmålning, toppmålning tillsammans med vaxbehandling. Läs mer om vår behandling

Hur begär jag en offert för takmålning?

Innan vi kan lämna en offert börjar vi alltid med ett möte där vi  gör en noggrann besiktning av taket. Vi undersöker fastighetens förutsättningar där undertak, läkt och takets allmänna skick kontrolleras för att se om det är möjligt att utföra en målning av taket. Kontakta oss för att boka en kostnadsfri besiktning:

Hur går er besiktning till?

Inför en taktvätt åker Decatak ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom taket skick för att se om det är möjligt att utföra en takmålning. Vårt team på Decatak kommer sedan att ge dig råd och eventuella åtgärder som krävs innan vi utför tvätt och takmålning av ditt tak. Har du frågor om takmålning eller solcellsanläggning på ditt tak så är du varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss via telefon eller mail.

Var i Kronobergs län finns Decatak?

Vi arbetar i hela södra Sverige. I Kronobergs län har vi kunder i följande städer:

  • Alvesta.
  • Lessebo.
  • Ljungby.
  • Markaryd.
  • Tingsryd.
  • Uppvidinge.
  • Växjö
  • Älmhult

Kontakta Daniel för kostnadsfri rådgivning!

Adress:

Växjövägen 7B
331 32 Värnamo

E-post: info@decatak.se

Kontor: 0370-12550

Kontakt