Skip to main content

Decatak Kronoberg

Experter på taktvätt i Kronoberg

Taktvätt och takmålning erbjuds av teamet på Decatak i hela region Kronoberg. Decatak startades år 2006 och har sedan dess genomfört över 16,000 taktvättningar och takmålningar i Sverige. Idag har vi lokala kontor runtom i Sverige för att hjälpa våra kunder. Varmt välkommen till oss på Decatak.

INTRESSEANMÄLAN

Kronoberg och Sveriges nöjdaste kunder

Ditt tak är en viktig komponent av ditt hem, och Decatak vill alltid att du som kund ska känna dig säker när vi påbörjar våra behandlingar på ditt tak. Vi lyfter ofta fram våra nöjda kunder för att understrycka vårt fokus på kvalitet. Sedan 2006 har vi kunnat genomföra över 16,000 takbehandlingar, så låt oss hjälpa dig också.

FLER KUNDCASE

Takvättning höjer husets värde

Decatak har tagit fram en takvätt- och takmålningsbehandling höjer värdet på din fastighet och får taket att se som nytt ut.

ROT-avdrag gäller

Det gäller ROT-avdrag för alla Decataks taktvättningar och takmålningar.

Det är miljövänligt

Vårt team på Decatak använder vår egenframtagna, patenterade och miljövänliga färg.

Taktvätt och takmålning ger starkt & långvarigt skydd

Efter vi genomfört taktvätt och takmålning på din fastighet minskar takpannans uppsugningsförmåga med upp till hela 94%. Tack vare vår unika och patenterade färg skapas en vattenavvisande och självrenande effekt. Föroreningar och surt regn rinner bara av taket – vilket ger ditt tak ett permanent skydd i många år.

Decatak Kronoberg

Decatak AB

E-post: info@decatak.se
Kontor: 036 13 29 09

Vardag: 08:00 – 17:00
(lunchstängt 12:00-13:00)

Äldre pannor har ofta bätte kvalité än nya.

Efter många år försvinner ytskiktet på takpannan, vilket gör den mottaglig för fukt. Vilket gör att smuts, mossa, lav, och föroreningar tränger in och gör att taket ser gammalt och slitet ut. Faktum är att takpannorna är starka nog för ett mycket längre liv, så var rädd om ditt gamla tegeltak. Majoriteten av äldre tak behöver inte ens bytas ut.

Kostnadsfri besiktning

Inför en av våra taktvättningar åker Decatak ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom taket skick för att se om det är möjligt att utföra en taktvätt och takmålning. Vårt team på Decatak kommer sedan att ge dig råd och eventuella åtgärder som krävs innan vi utför taktvätt och takmålning av ditt tak. Har du frågor om takmålning eller solcellsanläggning på ditt tak så är du varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss via telefon eller mail.

Vanliga Frågor & Svar om Taktvätt

Hur ser processen ut?

Vårt team på Decatak åker ut vid två olika tillfällen. Det första tillfället utför vi tvätt och översyn/reparation. Det andra tillfället utför vi grundmålning, toppmålning tillsammans med vaxbehandling. Läs mer om vår behandling

Hur går er besiktning till?

Inför en taktvätt åker Decatak ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom taket skick för att se om det är möjligt att utföra en takmålning. Vårt team på Decatak kommer sedan att ge dig råd och eventuella åtgärder som krävs innan vi utför tvätt och takmålning av ditt tak. Har du frågor om takmålning eller solcellsanläggning på ditt tak så är du varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss via telefon eller mail.

När Decatak målar taket, hur går det till?

Vi på Decatak åker ut vid två olika tillfällen när vi skap måla ditt tak. Det första tillfället utför vi tvätt och översyn/reparation, och vi det andra tillfället utför vårt team på Decatak en grundmålning av taket samt toppmålning tillsammans med en gedigen vaxbehandling. Läs mer om våra behandlingar här. Om du har andra frågor eller funderingar kan du ta kontakt med vårt team via info@decatak.se eller ringa 036 13 29 09. Varmt välkommen till Decatak.