Skip to main content

Ett grönare alternativ!

Vi använder endast kallt vatten och helt utan medel eller några miljöfarliga kemikalier. Den vattenbaserade färgen är speciellt framtagen för vårt nordiska klimat. Vi använder inte lösningsmedelsbaserade färger, även alg och mögelskydd är vattenbaserade.

Över 16,000+ kunder har anlitat Decatak
ca. 1.000.000+ kvm takyta har målats
10.000+ ton CO2 har sparats
Över 35.000.000+ kg avfall har sparats med Decataks metod.

Måla för träd

Vi har ett samarbete med Plantmore – for climate, som planterar träd på nedlagda åkrar och skogsmarker där andra har avverkat utan att återplantera. För varje tak vi målar, planterar vi ett träd. Vi är övertygade om att detta bidrar till att skapa en bättre miljö för framtiden. Tillsammans planterar vi träd för klimatet och skapar ny skog.
Här kan ni se vart våra träd är planterade.

MILJÖVÄNLIGA PRODUKTER

Vi använder endast kallvatten och helt utan medel eller några miljöfarliga kemikalier. Den vattenbaserade färgen är speciellt framtagen för vårt nordiska klimat. Vi använder inte lösningsmedelsbaserade färger, även alg och mögelskydd är vattenbaserade. Vi har ensamrätt på våra egenutvecklade produkter som är unika med att skapa ett aktivt skydd som hjälper till att sänka energiförbrukningen, vilket leder till minskat co2 utsläpp.

MINSKA SOPBERGET

Vid ett vanligt takbyte på en villa generats det mellan 1-2 containrar deponi avfall (ca 10 ton). Med vår behandling ca skottkärra med mossa och annat avfall från taket. Så byt inte tak i onödan!

VÅR FÄRG

Decataks målsättning är alltid att erbjuda produkter och tjänster som både har lång hållbarhet och kan möta framtida krav på funktionella egenskaper. Vår färgleverantör har ISO 9OO1 för kvalitetssäkring och ISO 14OO1 för miljöansvar, vilket säkerställer att tillverkningen sker kvalitets- och miljömedvetet för att kunna erbjuda de bästa och mest miljövänliga lösningarna för såväl färg som arbetsmiljö.