Skip to main content

Taktvätt Göteborg

Experter på taktvätt och takmålning i Göteborg

Låt Decatak utföra taktvätt och takmålning i Göteborg och Västa Götaland med omnejd.

INTRESSEANMÄLAN

Sveriges nöjdaste kunder

Taket är kanske en av de allra viktigaste delarna på din bostad, och vi på Decatak vill alltid att du som kund ska känna dig trygg innan vi påbörjar vår behandling. Därför presenterar vi våra nöjda kunder för att upplysa om vårt fokus på kvalitet i våra leveranser. Sedan starten 2006 har vi kunnat genomföra över 16,000 takbehandlingar, så låt vårt team på Decatak hjälpa dig också.

FLER KUNDCASE

Höjer värdet på fastigheten

Med takmålning höjer du värdet på din bostad och taket ser ut som nytt ut.

ROT-avdrag gäller

Det gäller också ROT-avdrag för alla våra behandlingar.

Takbehandling som är miljövänlig

Vi på Decatak använder vår patenterade och miljövänliga färg framtagen unikt för våra typer av behandlingar.

Taktvätt och takmålning ger starkt & långvarigt skydd

Efter vi genomfört taktvätt och takmålning på din fastighet minskar takpannans uppsugningsförmåga med upp till hela 94%. Tack vare vår unika och patenterade färg skapas en vattenavvisande och självrenande effekt. Föroreningar och surt regn rinner bara av taket – vilket ger ditt tak ett permanent skydd i många år.

SOLCELLER FRÅN DECASOL

Decasol levererar och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och lantbrukare.

Tryggheten ligger i att vi alltid kontrollerar taket innan vi monterar solceller. Takmålning och solceller – från ett och samma företag!

Decatak Göteborg

Epost: info@decatak.se

Kontor: 010-300 11 01

Intresseanmälan

Äldre pannor har ofta bätte kvalité än nya.

Efter många år försvinner ytskiktet på takpannan, vilket gör den mottaglig för fukt. Vilket gör att smuts, mossa, lav, och föroreningar tränger in och gör att taket ser gammalt och slitet ut. Faktum är att takpannorna är starka nog för ett mycket längre liv, så var rädd om ditt gamla tegeltak. Majoriteten av äldre tak behöver inte ens bytas ut.

Kostnadsfri besiktning för ditt tak

Inför en taktvätt i region Göteborg åker vår besiktningspersonal ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom taket skick för att se om det är möjligt att utföra en takmålning.

Vi kommer sedan att ge dig råd och eventuella åtgärder som krävs innan vi utföra taktvätt och takmålning av ditt tak. Du får offert på plats.

Vanliga Frågor & Svar om Taktvätt och takmålning

Hur ser processen ut?

Vårt team på Decatak åker ut vid två olika tillfällen. Det första tillfället utför vi tvätt och översyn/reparation. Det andra tillfället utför vi grundmålning, toppmålning tillsammans med vaxbehandling. Läs mer om vår behandling

Har ni även solceller?

Ja, vi monterar även solceller via Decasol. Läs mer om solceller här

När Decatak målar taket, hur går det till?

Vi på Decatak åker ut vid två olika tillfällen när vi skap måla ditt tak. Det första tillfället utför vi tvätt och översyn/reparation, och vi det andra tillfället utför vårt team på Decatak en grundmålning av taket samt toppmålning tillsammans med en gedigen vaxbehandling. Läs mer om våra behandlingar här. Om du har andra frågor eller funderingar kan du ta kontakt med vårt team via info@decatak.se eller ringa 036 13 29 09. Varmt välkommen till Decatak.