Skip to main content

Taktvätt Helsingborg

Experter på taktvätt och takmålning i Helsingborg

Låt Decatak ta hand om din taktvätt och takmålning i Helsingborg och Skåne med omnejd. Vi har takexperter som är redo att besöka dig som kund var som helst i Skåne. Vårt erfarna produktionsteam är lokaliserade på vårt kontor i Helsingborg för att snabbt och effektivt kunna betjäna dig.

INTRESSEANMÄLAN

Rekommenderat takföretag i Helsingborg

Taket är en av de allra viktigaste delarna på din bostad, därför vill vi på Decatak att du som kund ska känna dig trygg i val av företag. Vi presenterar gärna våra nöjda kunder för att upplysa om vårt fokus på kvalitet i utförandet. Sedan starten 2006 har vi målat över 16,000 tak, så låt vårt team på Decatak hjälpa dig också.

FLER KUNDCASE

Höjer värdet på huset

Decatak har tagit fram en takbehandling höjer värdet på din fastighet och får taket att se nytt ut.

ROT-avdrag gäller

Det gäller ROT-avdrag för våra taktvättningar och takmålningar.

Miljövänligt

Vårt team på Decatak använder vår framtagna, patenterade och miljövänliga färg.

Taktvätt och takmålning ger starkt & långvarigt skydd

Efter vi genomfört taktvätt och takmålning på din fastighet minskar takpannans uppsugningsförmåga med upp till hela 94%. Tack vare vår unika och patenterade färg skapas en vattenavvisande och självrenande effekt. Föroreningar och surt regn rinner bara av taket – vilket ger ditt tak ett permanent skydd i många år.

Hur går det till?

Se vår film som beskriver processen.

SOLCELLER FRÅN DECASOL

Decasol levererar och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och lantbrukare.

Tryggheten ligger i att vi alltid kontrollerar taket innan vi monterar solceller. Det är viktigt att taket ska hålla i minst 25 år – Vi på Deca garanterar att dessa förutsättningar finns.

Decatak Helsingborg

Stenbrovägen 40,
253 68 Helsingborg

Epost: info@decatak.se

Kontor: 040-13 29 09

Intresseanmälan

Äldre pannor har ofta bätte kvalité än nya.

Efter många år försvinner ytskiktet på takpannan, vilket gör den mottaglig för fukt. Vilket gör att smuts, mossa, lav, och föroreningar tränger in och gör att taket ser gammalt och slitet ut. Faktum är att takpannorna är starka nog för ett mycket längre liv, så var rädd om ditt gamla tegeltak. Majoriteten av äldre tak behöver inte ens bytas ut.

Kostnadsfri besiktning för ditt tak

Inför en taktvätt i region Helsingborg åker vår besiktningspersonal ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom taket skick för att se om det är möjligt att utföra en takmålning. Vårt team på Decatak kommer sedan att ge dig råd och eventuella åtgärder som krävs innan vi utför taktvätt och takmålning av ditt tak. Har du frågor om takmålning eller solcellsanläggning på ditt tak så är du varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss via telefon eller mail.

Vanliga Frågor & Svar om Taktvätt och takmålning

Hur ser processen ut?

Vårt team på Decatak åker ut vid två olika tillfällen. Det första tillfället utför vi tvätt och översyn/reparation. Det andra tillfället utför vi grundmålning, toppmålning tillsammans med vaxbehandling. Läs mer om vår behandling

Hur går er besiktning till?

Inför en taktvätt åker Decatak ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom taket skick för att se om det är möjligt att utföra en takmålning. Vårt team på Decatak kommer sedan att ge dig råd och eventuella åtgärder som krävs innan vi utför tvätt och takmålning av ditt tak. Har du frågor om takmålning eller solcellsanläggning på ditt tak så är du varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss via telefon eller mail.

När Decatak målar taket, hur går det till?

Vi på Decatak åker ut vid två olika tillfällen när vi skap måla ditt tak. Det första tillfället utför vi tvätt och översyn/reparation, och vi det andra tillfället utför vårt team på Decatak en grundmålning av taket samt toppmålning tillsammans med en gedigen vaxbehandling. Läs mer om våra behandlingar här. Om du har andra frågor eller funderingar kan du ta kontakt med vårt team via info@decatak.se eller ringa 036 13 29 09. Varmt välkommen till Decatak.