Skip to main content

Se till att ditt tak är redo för solceller med vår expertis inom takvård!

I takt med att elpriserna stiger blir installation av solceller allt mer attraktivt för att minska dina elkostnader och bidra till en hållbar framtid. Men innan du påbörjar solcellsinvesteringen är det viktigt att säkerställa att ditt tak är i optimalt skick för att taket ska hålla lika länge som solpanelerna.

Hos Decatak är vi specialister på takvård och kan hjälpa dig att förbereda ditt tak inför solcellsmontaget. En grundlig besiktning är nödvändig för att upptäcka eventuella skador, sprickor eller mossbeläggningar som kan påverka takets hållbarhet och solcellernas säkerhet. Vi har sett hur viktigt det är att ha ett starkt och välvårdat tak som grund för solcellsanläggningen.

Deca metoden

Vår metod omfattar en optimal tvätt av taket, grundmålning och toppmålning med vaxbehandling för att taket ska ha ett starkt skydd mot vänder samt ge det en fräsch ny färg, blir ditt tak redo att bära vikten och installera solceller. Vi tillsammans med Decasol tar hand om alla detaljer för att säkerställa att din investering i solenergi blir långsiktigt lönsam och hållbar.

Vårt team av erfarna takvårdsexperter är dedikerade till att ge dig det bästa resultatet. Kontakta oss idag för att boka en takmålning och låt oss hjälpa dig att göra ditt tak redo för solceller. Tillsammans kan vi ta ett steg mot en grönare och mer energieffektiv framtid.

Lita på Decatak för att se till att ditt tak är i optimalt skick för solceller.

Kontakta Fredrik för kostnadsfri rådgivning!

E-post: info@decatak.se

Tel: 010-3001101

Kontakt

Leave a Reply