Skip to main content

Taktvätt & takmålning Dalarna

Experter på taktvätt i Dalarna

Vi utför taktvätt och takmålning i Dalarna. Decatak grundades 2006 och sedan dess målat över 16,000 tak och har idag lokala kontor runtom i hela Sverige.

INTRESSEANMÄLAN

Sveriges nöjdaste kunder

Ditt tak är en viktig del av din bostad och vi på Decatak vill att du som kund ska vara trygg i ditt val. Sedan 2006 har vi fått äran att måla mängder av tak, så låt oss hjälpa er också.

Fördelar med att måla taket

Genom att underhålla ditt tak med taktvätt för att avlägsna smuts och mossa, följt av en professionell takmålning, kan du förlänga takets livslängd med upp till 25 år!

Spara 75% jämfört med ett takbyte
Miljövänligt – endast kallt vatten
Alltid 10 års garanti
ROT-avdrag gäller
Ser ut som nytt!

Vi blev mycket nöjda med Decataks arbete. Personalen är trevlig och korrekta. Decatak utförde tvätt, takbehandling och målning. Efter utfört arbete städade dom undan med mycket gott resultat. Även grannarna var imponerade gällande det professionella arbetet.

Thomas W.Kund, Decatak

Smidigt skött då vi behövde få taket fixat innan installation av solceller. Kändes också prisvärt speciellt då våra pannor och papp var i bra skick (förutom då ytan på pannorna...). Tog ca 2 veckor från första kontakt till klart.

Oskar B.Kund, Decatak

Mötet med företaget var positivt. Svarade snabbt på mail o telefonsamtal. Företaget kom snabbt ut o besiktigade taket o en vecka senare var taket tvättat o målat. Vi är supernöjda. Taket ser ut som nytt trots att det snart är 40 år.

Börje G.Kund, Decatak

Positivt bemötande från start. Det som lovades uppfyllde Decatak också. Att få ett mossfritt tak utan att förstöra miljön var det som gick mig till beslut. Du har jag klart vatten i vattentunnorna. Med vart i färgen tror jag på lång hållbarhet - dom det utlovats.

Nancy E.Kund, Decatak

Högsta Kreditvärdighet

Decatak AB har förtjänat högsta kreditvärdighet via Bisnode.

Godkända av Villaägarna

Vi är kvalitetssäkrade och godkända av Villaägarnas Riksförbund.

Rekommenderad på Reco.se

Med betyg 4,7 av 5 enligt oberoende omdömessajt.

Hur går det till?

Se vår film som beskriver processen.

Taktvätt Dalarna

Här hitta du några av de platser där vi på Decatak är verksamma. Om du har frågor kan du nå oss direkt på info@decatak.se eller ring oss på 010-300 11 01.

Adress:
Ryckepungsvägen 9
791  77  FALUN

INTRESSEANMÄLAN

Falun

Kontakt oss för att veta mer om taktvättning och takmålning i Falun

Borlänge

Vi berättar gärna mer om våra takprojekt i Borlänge

Höjer värdet på huset

Målning av taket får taket att se nytt ut och höjer värdet på din fastighet.

ROT-avdrag gäller

ROT-avdrag gäller för våra takbehandlingar

Miljövänligt

Vårt team på Decatak använder endast kallt vatten och färgen är helt utan miljöfarliga kemikalier.

Taktvätt och takmålning ger starkt & långvarigt skydd

Efter vi genomfört taktvätt och takmålning på din fastighet minskar takpannans uppsugningsförmåga med upp till hela 94%. Tack vare vår unika och patenterade färg skapas en vattenavvisande och självrenande effekt. Föroreningar och surt regn rinner bara av taket – vilket ger ditt tak ett permanent skydd i många år.

Äldre pannor har ofta bätte kvalité än nya.

Efter många år försvinner ytskiktet på takpannan, vilket gör den mottaglig för fukt. Vilket gör att smuts, mossa, lav, och föroreningar tränger in och gör att taket ser gammalt och slitet ut. Faktum är att takpannorna är starka nog för ett mycket längre liv, så var rädd om ditt gamla tegeltak. Majoriteten av äldre tak behöver inte ens bytas ut.

Kostnadsfri besiktning

Inför en taktvätt åker vi på Decatak ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom takets skick för att se om det är möjligt att utföra en takmålning.

Du kommer få råd om eventuella åtgärder som krävs innan vi utför tvätt och takmålning av ditt tak. Har du frågor om takmålning eller solcellsanläggning på ditt tak så är du varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss.

Boka besiktning av ditt tak här!

Vanliga Frågor & Svar

Hur går det till?

Vårt team på Decatak åker ut vid två olika tillfällen.

  1. Vi utför vi tvätt och översyn/reparation vid det första tillfället.
  2. Vid det andra tillfället utför vi grundmålning, toppmålning tillsammans med vaxbehandling.
    Läs mer om vår behandling

Hur begär jag en offert för takmålning?

Innan vi lämnar en offert börjar vi alltid med ett möte där vi  gör en noggrann besiktning av taket. Vi undersöker fastighetens förutsättningar för en takmålning, där undertak, läkt och takets allmänna skick kontrolleras.

Kontakta oss för att boka en kostnadsfri besiktning:

Hur går er besiktning till?

Inför en taktvätt och takmålning åker Decatak ut och utför en kostnadsfri besiktning, då går vi noggrant igenom taket skick för att se om det är möjligt att utföra en takmålning. Besiktningsmannen från Decatak kommer sedan att ge dig råd och eventuella åtgärder som krävs innan vi utför tvätt och takmålning av ditt tak.

Har du frågor om takmålning eller solcellsanläggning på ditt tak så är du varmt välkommen att besöka oss eller kontakta oss via telefon eller mail.

När Decatak målar taket, hur går det till?

Efter taket är rengjort börjar vi med en grundmålning av taket och avslutar med en toppmålning tillsammans med en gedigen vaxbehandling.

Läs mer om våra behandlingar här.
Om du har andra frågor eller funderingar kan du ta kontakt med vårt team via info@decatak.se eller ringa 010-300 11 01. Varmt välkommen till Decatak.

Kan jag använda ROT-avdrag för min takmålning?

Ja, de som äger fastigheten har rätt till 50 000 kr i avdrag per person och år. Få mer information här

Kontakta Andreas för kostnadsfri rådgivning!

E-post: info@decatak.se
Kontor: 010-300 11 01

Ryckepungsvägen 9
791  77  FALUN

Kontakt