Skip to main content

SOLCELLER FRÅN DECASOL

Decasol levererar och installerar kompletta solcellsanläggningar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, lantbrukare och företag.

Decasol ingår i Deca-koncernen som är Sveriges ledande företag inom takmålning. Vi finns i hela Sverige och har 9 lokala kontor. Under högsäsong är vi över 150 anställda.

Varför ska man välja Decasol? Vi genomför alla våra inköp via svenska grossister och använder marknadsledande produkter. Vår lösning är nyckelfärdig totalentreprenad. Det ska vara enkelt, smidigt och snabbt att anlita Decasol. Vi genomför våra installationer med våra egna solcellsmontörer. Du får förmånliga garantivillkor, ett ökat fastighetsvärde och det är miljövänligt.

Solceller tak

Vanliga frågor om solceller

Vilka typer av solceller finns det?

Det finns ett antal olika paneler på marknaden. Vi på Decasol har valt att använda oss utav paneler som är godkända för vårat nordiska klimat. Våra solpaneler är monokristallina, helsvarta, paneler med en effekt mellan 365 W upp till 545 W till industrianläggningar.  Dessa paneler är glas/folie paneler och är standardpaneler på svenska marknaden.

Hur stor är en solpanel?

Solceller Tak

Solpanelernas mått är olika beroende på effekten och framställaren, men ett en standardpanel har ett mått på ca. 170×110 cm.

Behöver solpanelerna något underhåll?

Solceller Tak

Nej, solpanelerna behöver generellt sett inget underhåll. Det kan i väldigt få tillfällen uppstå smuts/mossbildning på solpanelerna, då får du som kund kontakta oss. Du får aldrig som kund själv gå upp på taket och skrubba bort smuts, skotta av snö eller liknande då detta kan ta bort garantin på solcellerna.

Vad kostar en solcellsanläggning?

Solceller Tak

Kostnaden beror helt på din fastighet, kontakta därför oss för en kostnadsfri offert.