Skip to main content
Taktvätt

Vi utför effektiv taktvätt till högsta standard

För den som äger ett hem eller en byggnad är det viktigt att se till att det underhålls på ett bra sätt. Detta gäller inte bara insidan så som badrum, kök och golv, utan även utsidan. Fasader och entréer men även tak behöver skötas om. Att boka en taktvätt är grundläggande för alla som vill se till att taket upprätthåller en genomgående hög standard.

Taktvätt

Därför skall du tvätta tak regelbundet

Ditt tak utsätts dagligen för slitage i form av väder, föroreningar, mossa och alger som växer och frodas där du minst önskar det. Genom att låta tvätta taket regelbundet minskar risken för att ytskiktet på dina pannor skall erodera bort liksom att mossa och alger skall få fäste. Taket håller då längre vilket i slutändan sparar dig pengar.

Tvätta taket själv eller anlita professionell hjälp?

Kan du då göra sköta taktvätten själv? För den som vill slippa lägga ut större summor pengar är det frestande att försöka ta hand om underhåll som taktvätt själv. Att rengöra tak på ett korrekt sätt är dock ingen enkel uppgift. Det är därför alltid bäst att låta oss experter tvätta ditt tak. Då vet du att jobbet genomförs på ett effektivt, professionellt och korrekt sätt. Det är aldrig värt det att kompromissa med kvaliteten när det kommer till ditt tak och vi garanterar dig allra bästa resultat.

Decataks Taktvätt

Vi erbjuder ett effektivt system för att tvätta tak

När du anlitar oss vet du att du får det senaste inom taktvätt. Med vår trestegsmetod ser vi till att ditt tak blir som nytt igen. Vi startar med att tvätta taket med specialanpassade högtryckstvättar och endast kallt vatten. Efter detta förseglar vi takpannorna med hjälp av kvalitetsprodukter som gör att pannorna stärks.

Till sist genomför vi en ytbeläggning med vårt unika patenterade vax. Denna produkt är vattenbaserad och helt miljövänlig.

Så ofta ska du genomföra en taktvätt

En viktig fråga när det kommer till taktvätt är naturligtvis hur ofta du bör låta tvätta ditt tak. I allmänhet kan man konstatera att detta beror på takets kvalitet samt ålder. En lätt grön beläggning är ofta ett tecken på att det är dags att beställa taktvätt. Regelbunden taktvätt förlänger livslängden på ditt tak med många år och är därför en viktig del av att ta väl hand om ditt hem eller den byggnad du äger.

Taktvätt

Fördelar med att beställa professionell taktvätt

  • Du sparar pengar eftersom jobbet genomförs professionellt från start. Det är en klassisk situation där du helt enkelt tjänar på att lägga ut pengar idag för att uppnå ett bättre resultat i längden.
  • Du sparar tid eftersom taktvätt är en komplicerad procedur om den utförs av en lekman. Med en professionell utförare vet att arbetet sker effektivt. Vi som tvättar ditt tak vet vad som krävs och har stor kunskap inom området.
  • Du ökar värdet på byggnaden eller hemmet du äger. Detta innebär ett större försäljningspris för ditt hus och möjligheten att tjäna mer pengar om du har en byggnad där du står som hyresvärd för kommersiella eller privata hyresgäster.
Taktvätt

Vi tvättar taket – korrekt, kostnadseffektivt och till högsta standard

Att se till att du tar hand om ditt tak är en investering som är väl värd det, såväl ur ett ekonomiskt som tidsmässigt perspektiv. Vi målar även taket! Det förlänger takets livslängd avsevärt men minskar i allmänhet också risken för att du skall behöva reparera det på grund av en skada som skulle ha kunnat undvikas. Som hem- eller byggnadsägare förtjänar du det bästa för ditt tak. Beställ taktvätt idag för att kunna se fram emot många år av välskötta tak.

Vill du anlita professionell hjälp med att tvätta ditt tak?

Boka kostnadsfri rådgivning och besiktning av ditt tak.