Skip to main content

Takmålning i Stockholm

Söker du professionell takmålning i Stockholm? Vår erfarna personal på Decatak står redo att ge ditt tak nytt liv. Med expertis inom målning av tak med beprövade metoder, garanterar vi resultat som håller länge.

Boka kostnadsfri takbesiktning!

Hur går det till?

Hela processen startar med en besiktning av taket. Både underlag och ytskikt kontrolleras noga för att säkerställa att en lyckad takbehandling är möjlig att genomföra.

Vi åker ut vid två olika tillfällen.
Det första tillfället utför vi tvätt och översyn/reparation. Det andra tillfället utför vi grundmålning, toppmålning tillsammans med vaxbehandling.

Första tillfället – Inte väderberoende

1. Tvätt

Med specialanpassade högtrycksmaskiner rengör vi taket ner i minsta por. Effektivt och skonsamt utan att undertaket kommer till skada. Detta sker helt utan kemikalier och endast kallt vatten används. Marknadens bästa och mest omfattade tvätt.

2. Översyn / Reparation

Vi kontrollerar taket. Vi byter och lagar trasiga takpannor, inspekterar nocken samt rengör hängrännor och stuprör. Efter optimal rengöring & översyn ser vi till att plocka undan och städa ordentligt efter oss.

Andra tillfället – Väderberoende

3. Grundmålning

Nu är det dags att försegla taket och ge det ett aktivt skydd igen. Vid grundmålningen tränger färgen in i minsta por, förseglar pannorna och lämnar en fuktfri jämn yta. Det här är grunden för bästa slutresultat. Detta motverkar tillväxt av mossa, svamp, alger men hindrar framförallt vattnet från att sugas upp av takpannorna.

4. Toppmålning / Vaxbehandling

Sista steget i processen är toppmålningen. Här blandas färgen med det patenterade vaxet för att sedan utföra slutmålningen. Resultatet blir en extrem slitstark och fräsch yta som är 100% vattenavvisande och självrengörande. Taket är väderbeständigt.

Kontakta Patrik för kostnadsfri besiktning & rådgivning!

E-post: patrik@decatak.se

Telefon: 010-300 11 01

Kontakt
Taktvätt & takmålning

Hur går det till?

Unik vaxbehandling bara hos Decatak

Vattenavvisande

Självrengörande

Diffusionsöppen

Pärleffekt

Patenterad takfärg och vaxbehandling

Decataks färg är egenutvecklad med partnerföretag i Danmark samt Tyskland. Vi har ensamrätt på den patenterade färgen. Färgen skapar det mest omfattande skyddet på marknaden. Vaxbehandlingen är vi dessutom ensamma med och skapar en fantastisk karaktär som skyddar taket och motverkar mossa. Alltid 10 års garanti.

Läs mer om färgen

Var rädd om ditt gamla tak.

Nyproducerade takpannor har oftast inte den kvalité som gamla pannor. Efter många år försvinner ytskiktet på takpannan, vilket gör pannan mottaglig för fukt. Vilket gör att mossa, lav, smuts och föroreningar tränger in i pannan och gör att taket ser gammalt och slitet ut. Faktum är att takpannorna är starka nog för ett mycket längre liv, så var rädd om ditt gamla tak. Majoriteten av äldre tak behöver inte bytas ut.

Måla för träd

Decataks ”Måla för träd” är ett initiativ inspirerat av vårat miljöarbete för en hållbar framtid. För varje tak som målas planteras det ett träd. Genom trädplantering kan bönderna fortsätta att utveckla sitt jordbruk trots torka och översvämningar. Genom att plantera träd tillsammans med grödor i jordbruket slår vi två flugor i en smäll. Minska fattigdom och bättre klimat.

Takmålning ger starkt & långvarigt skydd

Efter vi tvättat och målat taket minskar takpannans uppsugningsförmåga med hela 94%. Tack vare våran unika och patenterade färg skapas en vattenavvisande och självrenande effekt. Föroreningar och surt regn kommer bara rinna av taket – vilket ger ditt tak ett permanent skydd i många år framåt.

Höjer värdet på huset

Decatak har tagit fram en takbehandling höjer värdet på din fastighet och får taket att se nytt ut.

ROT-avdrag gäller

Det gäller ROT-avdrag för våra taktvättningar och takmålningar.

Miljövänligt

Vårt team på Decatak använder vår framtagna, patenterade och miljövänliga färg.

Våra Berättelser

Kundcase

Roger & Carina, Hovås

Decatak har utfört taktvätt och takmålning på Rogers och Carinas hus som ligger i Hovås…
Kundcase

Vi målar tak i Ramlösa

RamlösaTegelröd 10 solpaneler Bra jobbat och fint resultat med tvätt och målning på Kummelgatan. Duktiga…
Kundcase

Taktvätt och takmålning hos Ingrid i Halmstad

Kontakta Daniel för kostnadsfri rådgivning!   E-post: daniel@decatak.se Kontor: 010-300 11 01
Takskolan
Skotta tak – Så skottar du bort snö från taket
Blogg
Vår VD Berättar
Bostadsrättsföreningar
Brf Sånglärkan
takmålning ängelholm
Kundcase
Decatak målar tak i Ängelholm
Takskolan
Vad kostar det att byta tak?
Takskolan
Papptak: Livslängd och underhåll